Geruchten
07 december 2007 - Ron Smeets

iPhone firmware 1.1.3 komt dit weekend?

Het is nog een gerucht dus de kans dat de nieuwste iPhone firmware inderdaad dit weekend (zaterdag, red.) uitgebracht zal worden is net zo groot als dat dit niet gebeurt.

Volgens insiders zou versie 1.1.3 de iPhone onder andere voorzien van een memorecorder- en hard disk functie, en, ook niet onbelangrijk, waarschijnlijk weer een nieuw hoofdstuk toevoegen aan de unlock soap ;-)

Apple heeft nog niet gereageerd op deze geruchten, maar dat is ook niet te verwachten. Meestal is het moment dat je in iTunes ziet dat er een update beschikbaar is ook het moment waarop Apple zelf roept dat er een nieuwe firmware uitgegeven is.

Via: CNET FranceGerelateerde links:
iPhone firmware 1.1.2 sloopt wederom de jailbreak hack
iPhone firmware versie 1.1.2 bevestigd voor 9 november
iPhone firmware 1.1.1 op komst
iPhone firmware 1.1.2 ook al gehacked
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.