Nieuws
15 september 2014 - Ron Smeets

iPhone fan reageert op Android's 'Welcome to 2012' vergelijk

Vorige week, vlak na de presentatie van de iPhone 6 modellen, verscheen een vergelijkende afbeelding online waarin Apple fan's verwelkomd werden in 2012. Doelend op specs die de iPhone 6 nu aan boord heeft die ook al in de Nexus 4, uit 2012 dus, zaten. Ja, het was gechargeerd en ietwat aangedikt, maar wel te verwachten.

Nu is er een reactie van een Apple fan waarin diverse Android L features vergeleken worden met dezelfde iOS functies die al jaren in het Apple OS zitten. Tsja, ook die kon je verwachten. 

Vooral de afsluiter is wel hilarisch: Veel plezier met Android L (als jouw toestel die update ooit krijgt). Enfin, de twee vergelijkingen onder elkaar.

Android-2008-Specs-iOS8 iPhone-6-2012-Specs-Android

Android L vs iOS via Twitter

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.