Nieuws
17 oktober 2012 - Ron Smeets

iPhone (en smartphone) ongelukjes (Infographic)

Onderstaande Infographic over, voor het toestel, schadelijke ongelukjes met smartphones gaat in principe alleen over de iPhone maar volgens mij geldt dit ook voor de meeste andere (smart)phones die het slachtoffer worden van vocht, vallen en andere ongelukken.

Ik kan mij namelijk echt niet voorstellen dat iPhone eigenaren vaker, of minder vaak, eten, drinken, in een auto stappen, naar het toilet gaan of de was doen met hun toestel in de buurt, toch?

Hoe dan ook, Squaretrade heeft in augustus een enquete gehouden onder ongelukkige eigenaren van iPhones en de resultaten daarvan in deze infographic samengevat. Overigens staat in de kleine letters dat ze 2004 reacties van iPhone eigenaren ontvangen hebben maar ook 2017 Android smartphone eigenaren gereageerd hebben op het onderzoek. Er wordt echter niet expliciet gemeld of de Android resultaten wel of niet meegenomen zijn bij het samenstellen van de infographic.

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.