Entertainment
28 mei 2015 - Ron Smeets

iPhone duikt al filmend naar de bodem van de Middellandse Zee Waterdichte behuizing en een kapitein redden het toestel

Het leek Gregory Papadin wel een goed idee om zijn avontuur in de Middellandse Zee bij de kust van Mallorca te filmen. Daarom nam hij zijn iPhone, die hij wel van een waterdichte behuizing voorzien had, mee de zee in. Terwijl hij zijn watertrappelende activiteiten filmde gleed de iPhone uit zijn handen. Helaas betekent een waterdichte behuizing niet dat het toestel ook blijft drijven. De iPhone filmde vervolgens enkele minuten hoe hij naar de bodem zonk om even later gered te worden door de kapitein van de boot.

Het duikavontuur van de iPhone leverde best fraaie plaatjes op zoals je in onderstaande video kunt zien. Het moge duidelijk zijn dat Gregory uiteindelijk heel blij was dat hij zijn iPhone weer terug had. Hoewel, wanneer het toestel door een haai gegrepen zou zijn, dan zou dat nog veel mooiere beelden opgeleverd hebben... Alleen hadden we die dan nooit gezien ;)

https://youtu.be/zst5tfpsxUE

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.