Accessoires
25 september 2007 - Ron Smeets

iPhone doorgedrongen tot de Lego collectie

Nee, er is nog geen Lego bouwpakket voor de iPhone te koop in de speelgoedwinkel maar kunstenaar Nathan Sawaya heeft het toestel wel met de kleine vierkante steentjes helemaal nagebouwd.

Wat meteen opvalt is dat het Lego model groter is dan de echte iPhone en dat er natuurlijk geen Apple logo op prijkt. Wellicht dat Lego en Apple dit idee zelf ook oppikken, hem nog wat verder perfectioneren en echt in de winkels leggen.

Volgens mij zijn er namelijk voldoende kids die met Lego én mobiele telefoons spelen ;-) Meer foto's:Gerelateerde links:
De Lego 'iPod'
De Origami iPhone
De iPhone Nano en -Shuffle?
Goedkopere versie van de iPhone in de maak?
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.