Entertainment
16 januari 2009 - Ron Smeets

iPhone bruidstaart

Stel, je helemaal weg van de iPhone en gaat trouwen. Dan kan ik mij voorstellen dat je blij wordt van een iPhone bruidstaart. Zo ook Bobby Casey op de foto hiernaast.

Ik hoop voor Bobby dat het feit dat hij alleen op deze foto staat niet betekent dat zijn (aanstaande) vrouw nog voor het ja-woord de kerk alweer verlaten had bij het zien van de verschrikkelijke geek-taart!

Het maken van de iPhone taart was 18 uur werk. Het opeten ging sneller, alhoewel Bobby hem eigenlijk liever niet wilde aansnijden ;-)

Via: Gizmodo

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.