Nieuws
02 juni 2009 - Redactie MobileCowboys

iPhone applicatie haakt in op recessie

PERSBERICHT - Sinds vandaag kan je met je iPhone actuele supermarktaanbiedingen vinden en vergelijken. Supermarkten stunten regelmatig met hun prijzen. Met een iPhone weet je nu overal en altijd waar je het voordeligst je boodschappen kunt doen.
 
Nederland heeft vanaf vandaag de eerste applicatie die inhaakt op de recessie. Consumenten zijn in toenemende mate prijsbewust aan het worden. Slim je dagelijkse boodschappen doen past in die trend.

Met de iPhone applicatie Aanbieding zien mensen met een iPhone direct welke supermarkt het product dat ze zoeken goedkoop aanbiedt.

Zo is het gemakkelijk om te besparen op de dagelijkse boodschappen. De applicatie is gemaakt door de Nederlandse ontwikkelaar iSignz.

De applicatie toont van 10 populaire supermarkten, zoals Albert Heijn, Aldi en C1000, de actuele aanbiedingen. Veel gekochte producten zoals koffie, wijn of wasmiddel zijn makkelijk te vinden: de applicatie sorteert deze automatisch per supermarkt. Ook de honderden aanbiedingen doorzoeken op een trefwoord is mogelijk. Aanbieding is sinds 31 mei verkrijgbaar voor de iPhone via de iTunes store van Apple.

Over de auteur: Redactie MobileCowboys
 
De redactie van Mobilecowboys. Wil je iets melden of vragen neem dan contact op via: redactie@mobilecowboys.nl