Entertainment
23 juli 2010 - Ron Smeets

iPhone als fruitmachine

Er wordt van Apple liefhebbers vaak gezegd dat ze last hebben van een vorm van verslaving. Hoe goed of slecht het product ook is, ze blijven er mee rondlopen ;-)

De boys van New Potato denken dat iPhone verslaafden misschien ook makkelijker te strikken zijn voor een gokverslaving. Daarom bedachten ze de Jackpot Slots iPhone dock.

Behalve de dock met het eenarmige bandietje, die 40 dollar kost, moet je ook de gratis Jackpot Slots app downloaden uit de App Store. Spelen is gratis maar je kunt wel kans maken op een reisje naar een echt Casino, mits je voldoende punten gewonnen hebt (minimaal 50.000). Kortom, het kan, zeker voor iemand die daar gevoelig voor is, toch een verslavende bezigheid worden ;-))) Jackpot-Slots-iPhone-Dock-a Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.