Geruchten
14 april 2016 - Ron Smeets

iPhone 7 met duo camera en smart connector gespot Uiteraard moet ook dit gerucht met de nodige korrels zout 'ingenomen' worden

In de aanzwellende sloot van iPhone 7 geruchten is nu een bijzondere foto opgedoken waarop te zien is dat het toestel mogelijk een duo camera en smart connector (vergelijkbaar met die van de iPad Pro) gaat krijgen.

Over de echtheid van de foto is niet veel te zeggen, maar feit is wel dat er de afgelopen weken ook al geruchten opgedoken zijn waarin geen duo camera of smart connector te zien zijn. Dat laatste zou kunnen betekenen dat mogelijk ook een iPhone versie van het smart keyboard op komst is.

Volgens de Japanse bron van deze nieuwe geruchten zien we hieronder de iPhone 7 Plus. Gemeld wordt ook nog dat de afmetingen van de nieuwe iPhones identiek zullen zijn aan die van zijn voorgangers (de iPhone 6S en 6S Plus).

Zoals gewoonlijk bij dit soort geruchten is ook nu de spreekwoordelijke korrel zout weer van toepassing, en misschien wel meer dan één ;)

Bron (Japans)

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.