Geruchten
18 juli 2016 - Ron Smeets

iPhone 7 duikt weer op voor de video- en foto camera De nieuwe iPhone zou bovendien een 'dikkere' accu krijgen

Met, naar verwachting, nog een week of zeven te gaan voordat Apple de iPhone 7 officieel gaat onthullen draaien de diverse geruchtenmolens inmiddels overuren. Enkele dagen geleden dook al eens een hele korte video op van de vermeende nieuwe iPhone. Dit weekend is een veel langer filmpje aan de geruchten toegevoegd. Daarin is de iPhone 7, compleet met nieuwe 'antennestrepen' en grotere 'camerabobbel'.

Zoals altijd is bij dit soort geruchten en gelekte video's niet of nauwelijks te zeggen in hoeverre hetgeen getoond wordt de uiteindelijke waarheid zal benaderen. Het enige dat over de recente gelekte iPhone 7 kiekjes en filmpjes gezegd kan worden is dat het toestel dat daarin getoond wordt telkens dezelfde lijkt te zijn. Enfin, kijk zelf maar.

https://youtu.be/UT6IChpb0co

Behalve deze video dook ook een tweet op, afkomstig van lekbron @OnLeaks, waarin gemeld werd dat de nieuwe iPhone een grotere accu zal krijgen dan zijn voorganger. Aangezien Apple de capaciteit, en het uithoudingsvermogen, van de accu bij elk nieuw iPhone model verbetert is dat natuurlijk geen echt schokkend bericht. Volgens OnLeaks heeft de iPhone 7 een 1960mAh accu, zo'n 14% groter dan die van de iPhone 6S.

https://twitter.com/OnLeaks/status/753173454074019840

Het derde iPhone 7 'nieuwtje' van dit weekend was het opduiken van enkele nieuwe kiekjes van het toestel. Op een van die foto's zouden de vier kleuren van de iPhone 7 getoond worden. In tegenstelling tot eerdere geruchten, maar in samenspraak met weer enkele andere berichten, zit er geen zwart model bij. Over het al dan niet verschijnen daarvan wordt immers al een tijdje gespeculeerd.

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.