Concepten
21 augustus 2015 - Ron Smeets

iPhone 6S krijgt alle kleuren van de regenboog? Zogenaamde 'gelekte' video toont 'commercial' voor kleurrijke iPhones

Laat ik maar meteen met de deur in huis vallen. De kleurrijke iPhones die in onderstaande video getoond worden zijn onderdeel van een concept waarin gespeeld wordt met het idee om de iPhone 6S in meerdere kleuren te ontwerpen. Wellicht zijn de makers op het idee gekomen na het gerucht over de mogelijke komst van een roze iPhone 6S.

Het filmpje is zo gemaakt dat het lijkt alsof een iPhone 6S commercial in het geheim, op kantoor van Apple in Cupertino, vanaf een laptop gefilmd is. Leuk, maar absoluut ver van de werkelijkheid.

Maar, en dat moet ik dan toch ook wel even melden, er gaan natuurlijk weer geruchten over de komst van een goedkopere iPhone 6C. Die zou wellicht ietwat kleiner worden (om de iPhone 5 fans tegemoet te komen). Misschien dat Apple deze kleurtjes in dat toestel kan verwerken. Niet dat ze in Cupertino heel veel goede ervaringen hebben met succesvolle kleurrijke iPhones (lees: de iPhone 5C). In het verleden was dat wel anders. De kleurige, half doorzichtige, eerste iMac's waren eind jaren 90 immens populair. Maar dat was een andere tijd ;)

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.