Nieuws
06 augustus 2014 - Ron Smeets

iPhone 6 wordt op 9 september gepresenteerd

Officieel heeft Apple nog niets bekend gemaakt, maar volgens Re/Code houdt de fabrikant op 9 september een groot persevent. Het moge duidelijk zijn dat daar dan de nieuwe iPhone modellen onthuld gaan worden. Dat was immers de afgelopen jaren ook al het geval als Apple de media in september bij een riep.

De grote vraag is natuurlijk welke nieuwe iPhones het daglicht zullen zien. Gespeculeerd wordt al maanden over twee grotere modellen; een 4.7 inch en een 5.5 inch versie van de iPhone 6. Al alles goed is en bovengenoemde datum klopt dan weten we over een week of vijf veel meer.

De komende weken zullen de geruchten rondom de nieuwe iPhones wel weer verder aanwakkeren, voor zover dat nog mogelijk is. We hebben zo ongeveer alles wel al de revue zien passeren. Van 6+ inch modellen via een iPhone Air tot concepten met een infinity edge display. Helaas denk ik dat Apple, behalve de andere (grotere) afmetingen, verder nauwelijks schokkende desing vernieuwingen zal onthullen. Dat was de afgelopen jaren ook al niet het geval. Dit zou wel het moment zijn natuurlijk, maar dat riepen we bij de iPhone 5S ook al. We zullen het wel zien.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.