Geruchten
27 augustus 2014 - Ron Smeets

iPhone 6 poseert weer voor een camera

Het zijn niet de eerste en zullen ook nog lang niet de laatste, vermeende, iPhone 6 kiekjes die voor de officiele onthulling opduiken.

De foto's zijn op zich erg duidelijk dus je zou zeggen dat het toestel prima geposeerd heeft. Toch zie je ook aanwijzingen dat het om fake afbeeldingen, of een (chinese) mockup zou kunnen gaan. Kijk maar eens naar het icoon voor de agenda (calender). Die ziet er wat raar of nagemaakt uit.

Verder is ook de iHealth app niet te zien en lijken de randen van het toestel iets te veel verchroomd, of in ieder geval van glimmend metaal, dan eerder te zien was in de persrenders van het toestel. Enfin, oordeel zelf maar:

iPhone-6-Lek-a iPhone-6-Lek-b iPhone-6-Lek-c iPhone-6-Lek-d iPhone-6-Lek-e iPhone-6-Lek-f

Bron

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.