Toestellen
25 oktober 2014 - Ron Smeets

iPhone 6 (Plus) al 21 miljoen keer over de toonbank gegaan? Analisten rekenen zich suf en Apple houdt de kaken even op elkaar

Apple heeft de meest recente verkoopcijfers van de iPhone 6 (Plus) nog niet openbaar gemaakt maar her en der becijferen analisten en retailers dat er in de eerste twee weken na de lancering al meer dan 21 miljoen nieuwe iPhones over de toonbanken gevlogen zouden zijn.

Daarbij komt dat volgens de laatste geruchten het aantal pre-orders voor de iPhone 6 (Plus) in China de grens 20 miljoen al doorbroken zou hebben. Zoals gezegd, er zijn geen officiële berichten die dit kunnen bevestigen, maar het leidt wel tot Infographics die een beetje duidelijk willen maken hoe groot, hoog of lang een stapel van 21 miljoen iPhones zou zijn.

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.