Geruchten
13 februari 2014 - Ron Smeets

iPhone 6 onderdelen opgedoken

De volgende generatie iPhone(s) kunnen we pas over ruim een half jaar verwachten, maar de geruchtenmolen voor de iPhone 6 draait natuurlijk al geruime tijd op volle toeren.

Afgelopen nacht heeft de Australiër Sonny Dickson enkele foto's van vermeende iPhone 6 onderdelen en/of prototypes online gezet.

Diezelfde Sonny heeft eerder ook al tekeningen van de Galaxy S5 en in een verder verleden onderdelen van de iPhone 5C en iPad Mini (met retina scherm) gepubliceerd. De iPhone 6 kiekjes zijn echter niet van hem zelf afkomstig maar van een, natuurlijk, anonieme bron die ze op Twitter postte.

Hoewel het niet met zekerheid te zeggen is lijkt de iPhone behuizing op de foto's wel groter dan die van de huidige iPhone 5S. Wellicht dat de geruchten over de komst van twee iPhones met een 4.5+ inch en 5+ inch scherm dan toch kloppen ;-) Het blijft allemaal speculatie en de komende maanden zal er nog veel meer over geroepen gaan worden Oordeel zelf maar wat je van de foto's vindt.

iPhone-6-Rumor-a iPhone-6-Rumor-b iPhone-6-Rumor-d iPhone-6-Rumor-e iPhone-6-Rumor-c

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.