Geruchten
03 mei 2014 - Ron Smeets

iPhone 6 mockup naast iPhone 5S/4S en Galaxy S5 (video)

De afgelopen dagen zijn diverse mockups van de iPhone 6 her en der opgedoken. De volgende aflevering in deze serie zijn twee vergelijkende foto's waarop de mockup te zien is naast de Samsung Galaxy S5 en een video (nou ja, een verzameling foto's in videoformaat) waarin de iPhone 4S en 5S samen met de iPhone 6 dummy optreden.

Nogmaals; het is allerminst zeker of deze mockup echt is en de iPhone 6 er inderdaad zo zal gaan uitzien. Het zou in ieder geval betekenen dat Apple's ontwerpers weer terug keren naar de iPhone modellen met afgeronde zijkanten.

De foto's van de iPhone 6 mockup naast de Galaxy S5:

iPhone-6-Mockup-Galaxy-S5-Front iPhone-6-Mockup-Galaxy-S5-Side

De video van de mockup met de iPhone 5S en 4S:

Bron

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.