Geruchten
10 januari 2014 - Ron Smeets

iPhone 6 krijgt een 6 inch scherm?

De iPhone 6 geruchtenmolen heeft is weer eens aangeslingerd. Dit keer door het uitlekken van foto's waarp het frame van de behuizing van de nieuwe Apple smartphone te zien zou zijn.

Geruchten over een nieuwe iPhone met een 4.7 of zelfs een 5+ inch display zijn niet nieuw. Afgaand op die afbeelding zou je bijna gaan denken dat de iPhone 6 zijn naam eer aan zal doen met een 6 inch scherm. Een Apple Phablet... Mwah, die kans lijkt mij net zo groot als de kans dat ze in Cupertino met een ApplePhlap op de proppen gaan komen.

De foto's zijn afkomstig van een Chinese bron. De echtheid en het waarheidsgehalte van deze kiekjes is nauwelijks te controleren, maar dat is al jaren niet anders. Zoals gezegd werd eerder ook al gespeculeerd over de schermgrootte van de nieuwe iPhone. Ook die geruchten hadden hun oorsprong in China waar 'insiders' van Foxconn (die de iPhones produceert) tijdens een nieuwjaarsparty hun mond voorbij praatten. Het spreekwoordelijke korreltje zout... juist ;-)

iPhone-6-Frame-Rumor-a iPhone-6-Frame-Rumor-b

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.