Geruchten
07 oktober 2013 - Redactie MobileCowboys

'iPhone 6 krijgt 4.8-inch scherm'

De lancering van de iPhone 5C en iPhone 5s moet in Nederland nog plaats vinden maar er duiken nue al geruchten op de iPhone 6 (eindelijk) een groter scherm gaat krijgen. Er gaan al langer geruchten dat Apple een toestel met een groter scherm aan het testen is maar er zijn nu via het financieel analisten circuit een gerucht de wereld in geholpen.

Peter Misek analist bij Jefferies & Co. heeft het advies op aandelen Apple van $450 naar $600 opgewaardeerd met daarbij de volgende mededeling:
"Despite still seeing risk to CQ4 and FY13 revs, we now believe better [gross margins] will allow Apple to skate by until iPhone 6 launches with its 4.8″ screen,” Misek wrote in the note. ”We est ~50% of smartphone shipments have >4″ screens and that iPhone 6 will catalyze a large upgrade cycle. The stock is attractive based on the attitude change, FY15 revs >+15%, and valuation."

Misek heeft het in het verleden wel vaker bij het juiste eind gehad als het om producten gaat die officieel nog aangekondigd moesten worden, uiteraard zullen er nog vele geruchten volgen om dit bericht te bevestigen of te ontkrachten maar dat is niks nieuws meer in de telecom wereld.

Via

Over de auteur: Redactie MobileCowboys
 
De redactie van Mobilecowboys. Wil je iets melden of vragen neem dan contact op via: redactie@mobilecowboys.nl