Geruchten
23 juni 2014 - Ron Smeets

iPhone 6, iPad Air 2 en iPad Mini 3 gekiekt

Echt onthullend kun je onderstaande foto niet noemen, maar volgens de Taiwanese Apple Club zijn hierop drie nieuwe Apple toestellen te zien; de iPhone 6, iPad Mini 3 en de iPad Air 2. Omdat ze dus op elkaar liggen zijn eigenlijk alleen de eerste twee redelijk goed zichtbaar.

De twee nieuwe iPad's zouden, net als de iPhone 5S (en nieuwe iPhone natuurlijk), ook voorzien gaan worden van een vingerafdruk scanner / home button. De grotere afbeelding:

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.