Geruchten
12 november 2012 - Ron Smeets

iPhone 5S productie start december; nieuwe iPad Mini in 2013

Het waarheidsgegalte van dit soort geruchten is altijd moeilijk in te schatten. Alleen Apple weet het zeker maar die houden de kaken, zoals gewoonlijk, ferm op elkaar.

De Taiwanese Commercial Times claimt te weten dat Apple in december met de eerste productie voor een nieuw iPhone model gaat beginnen. Dat zou de iPhone 5S zijn. Aanvankelijk zullen er 5 tot 10 miljoen exemplaren gemaakt worden en die productie aantallen gaan begin 2013 omhoog.

De iPhone 5S zou ergens gedurende het eerste kwartaal van 2013 aangekondig worden en kort daarna in de winkels verschijnen. Een nieuwe iPad Mini staat ook al op de planning volgens dezelfde bronnen. De nieuwe iPad Mini zou een kwartaal later komen. Rond de zomer dus. We zullen het wel zien. Vooralsnog is de spreekwoordelijke korrel zout weer van toepassing.

Overigens wordt her en der gesproken over een initiële productie van 50 tot 100 duizend iPhone 5S exemplaren maar in de Google Translate vertaling vanuit het Chinees naar zowel het Engels als het Nederlands dan lees ik dat wel in de reacties ;-)

Bron (Chinees)

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.