Geruchten
05 april 2013 - Ron Smeets

iPhone 5S met gebogen display gefotografeerd?

Deze zomer zal Apple de volgende generatie van de iPhone presenteren. Mogelijk wordt dat de iPhone 5S. Kijkend naar het verloop van de modellen in de afgelopen zeven jaar en het tijdstip waarop die onthuld werden (met uitzondering van de allereerste iPhone) lijkt dat een 'no-brainer'.

Zoals altijd duiken in de weken en maanden daarvoor de nodige foto's en andere geruchten op over hoe de nieuwe iPhone er uit zal gaan zien en wat die allemaal kan. Ook dat is 'business as usual'. Hieronder staan enkele foto's waarop, volgens de geruchten, de iPhone 5S te zien zou zijn. De meest opvallende nieuwe feature? Een gebogen display. De kans dat deze foto's de waarheid benaderen is, zoals zo vaak, erg klein. 

In het geval van onderstaande kiekjes wordt her en der ook gespeculeerd dat dit wellicht een prototype van de nieuwe iPhone is. Mmmh, Apple heeft inderdaad wel wat ervaringen met het kwijtraken van prototypes ;-)

iPhone-5S-Rumor-a iPhone-5S-Rumor-b iPhone-5S-Rumor-Tekening-a

Bron

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.