Geruchten
16 april 2013 - Ron Smeets

iPhone 5S met 12 megapxixel camera komt in september?

Een anonieme bron die bij Wonderful Saigon Electrics werkt, het bedrijf dat de camera modules voor Apple toestellen maakt, heeft geroepen dat de nieuwe iPhone 5S uitgerust zal worden met een 12 megapixel camera die bovendien betere foto's kan maken in donkere (of slecht belichte) omstandigheden.

Begin dit jaar deden overigens ook al eens geruchten de ronde over een 13 megpaxiel camera vooe de nieuwe iPhone.

Dezelfde bron claimt ook te weten dat de nieuwe iPhone dus de naam 5S krijgt en dat hij eind van de zomer, in september, pas op de makrt komt. Natuurlijk is ook dit weer een onbevestigd gerucht en we zullen moeten afwachten tot Apple de nieuwe iPhone presenteert alvorens blijkt of dit klopt.

ViaBron

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.