Geruchten
19 april 2013 - Ron Smeets

iPhone 5S front camera onderdeel gelekt?

Het is niet de eerste, en waarschijnlijk ook niet de laatste, keer dat vermeende onderdelen van de nieuwe iPhone, 5S, op zullen duiken. Zie ook de eerdere geruchten hierover.

Vandaag zagen we afbeeldingen van wat mogelijk de front camera van de nieuwe iPhone zou kunnen zijn. De spreekwoordelijke korrels zout zijn natuurlijk ook weer van toepassing op dit lek. 

Heel veel (schokkende) verschillen met de huidige iPhone 5 camera onderdelen zijn niet te bekennen. Dat maakt de geloofwaardigheid misschien iets groter, maar voor het zelfde geld is het ordinair photoshop werk. Kijk zelf maar.

iPhone-5S-Cameras-a iPhone-5S-Cameras-b

Bron (Franstalig)

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.