Toestellen
19 september 2012 - Ron Smeets

iPhone 5 uitgepakt in Duitsland

Vodafone Duitsland heeft schijnbaar toestemming gekregen (of genomen ;-)) om de nieuwe iPhone 5, twee dagen voor de officiele winkellancering, al op video uit te pakken. Kijk zelf maar. Ik vind, op deze video, de uiterlijke verschillen met de iPhone 4S nog wel meevallen.

UPDATE (17u33): Schijnbaar is de video al offline gehaald. Ik ga even uitzoeken of ik hem kan 'terughalen'. UPDATE (18u00): Hij doet het weer, voor zolang als het duurt ;-)

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.