Geruchten
21 september 2011 - Ron Smeets

iPhone 5 presentatie op Wereld Dierendag?

Uhhm, het heeft er natuurlijk (dat mag ik althans hopen ;-)) niets mee te maken, maar Wereld Dierendag was wel het eerste wat in mij op kwam toen ik zojuist de onbevestigde berichten las dat Apple haar volgende presentatie mogelijk op 4 oktober zal houden.

Wat Apple op die dag mogelijk gaat onthullen zal, ook als het event bevestigd gaat worden, nog niet bekend gemaakt worden maar het moge duidelijk zijn dat over de iPhone 5 (en/of 4S) het meest gespeculeerd wordt.

Wat wel al zeker is, is het feit dat de volgende (grote) Apple presentatie gehost zal worden door de kersversie CEO, Tim Cook. Hij nam medio augustus het stokje over van Steve Jobs die om gezondheidsredenen zijn functie als CEO neerlegde. Nu maar afwachten of en wanneer Apple de datum van 4 oktober gaat bevestigen. De bron van deze nieuwe geruchten, en het gephotoshopte plaatje hierboven is het doorgaans goed geinformeerde AllThingsD.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.