Geruchten
20 april 2011 - Ron Smeets

iPhone 5 opgedoken in twee Vietnamese video

In de categorie geruchten die je waarschijnlijk met een flinke korrel zout moet nemen doken gisteren deze Vietnamese video's op waarin, zo claimt de maker, de nieuwe versie van de iPhone te zien zou zijn, ofwel de iPhone 5.

Het toestel dat getoond wordt is een wit exemplaar met 64GB geheugen (in onderstaande video te zien na ca. 1 minuut 25) Opvallend is wel (foto hiernaast) dat de metalen rand niet meer zo ver buiten de behuizing uit lijkt te steken dan bij de iPhone 4.

Verder lijkt er niet veel veranderd te zijn aan het uiterlijk, maar dat zegt op zich niet veel. Vorig jaar liet Apple namelijk ook al een iPhone 4 'uitlekken' die aanvankelijk vermomd was als iPhone 3GS. In de video, echt of niet, zijn ook enkele nieuwe multi-tasking features te zien van wat mogelijk de volgende versie van iOS zou kunnen worden. De tijd zal leren of het hier gaat om een echt exemplaar of prototype van de iPhone 5.

http://www.youtube.com/watch?v=wg-gfF3Prychttp://www.youtube.com/watch?v=-gSqtubjTis

Via, Bron

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.