Geruchten
30 mei 2012 - Ron Smeets

iPhone 5 onderdelen gespot?

Het waarheidsgehalte van dit soort geruchten is bijna nooit te achterhalen. Sterker nog, meestal blijken ze fake of niet juist. Een Chinese onderdelenfabrikant heeft een aantal kiekjes van iPhone 5 (of New iPhone) onderdelen naar 9to5Mac gestuurd en een andere Chinese bron heeft er ook een paar.

Het betreft de behuizing, met achterkant, en de rand rond het scherm. Voor het gemak hebben ze er ook even een iPhone 4 onderdeel naast gelegd (tweede foto hieronder). Op die manier is te zien dat de, vermoedelijke, nieuwe iPhone 5 groter is dan het huidige model.

Dat zou op zich de geruchten over een 3.95 inch display kunnen bevestigen maar, zoals gezegd, een flinke korrel zout is bij dit soort afbeeldingen een bittere noodzaak ;-) Verder is te zien dat de achterkant, deels, van aluminium gemaakt lijkt te zijn en dat de front camera dit keer in het midden geplaatst zou worden.

iPhone-5-Onderdelen-Gerucht-3005-a iPhone-5-Onderdelen-Gerucht-3005-b iPhone-5-Onderdelen-Gerucht-3005-c iPhone-5-Onderdelen-Gerucht-3005-d iPhone-5-Onderdelen-Gerucht-3005-e iPhone-5-Onderdelen-Gerucht-3005-f

Bron, Bron

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.