Geruchten
11 september 2012 - Ron Smeets

iPhone 5 of toch 'The New iPhone' ?

Morgen (12 september) presenteert Apple de nieuwe iPhone. Een foto van een display voor iPhone hoesjes bij Best Buy in de VS heeft het gerucht over de naamgeving van Apple's nieuwste smartphone weer doen oplaaien.

Eerder dit jaar werd de derde generatie van de iPad al als "De Nieuwe iPad' gepresenteerd. De naam van de nieuwe iPhone zou, kijkend naar Apple's teaser voor de perspresentatie, gewoon weer iPhone 5 worden. De display van Best Buy (grote foto hieronder) doet nu weer vermoeden dat het mogelijk toch ook 'The New iPhone' kan zijn.

Morgenavond (Nederlandse tijd) zal alles duidelijk zijn. Tot dan kunnen we blijven speculeren ;-)

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.