Entertainment
11 oktober 2012 - Ron Smeets

iPhone 5 met 'lakschade': gebruik schuurpapier (fun)

Nee, dit is geen officiële 'fix' van Apple maar een hobbybob die zelf een oplossing bedacht voor de lakschade van het geanodiseerde aluminium van zijn iPhone 5: schuurpapier.

Het leek Codi Bonney wel een goed idee om de lak er dan maar helemaal vanaf te halen en er een 'geborsteld (of eigenlijk dus geschuurd) aluminium model van te maken. Hieronder kun je de foto's zien. De zijkanten zijn aardig gelukt. De achterkant, zo zegt hij zelf ook, behoeft nog wat extra handwerk ;-)

iPhone-5-schuren-b iPhone-5-schuren-a iPhone-5-schuren-c

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.