Concepten
19 juni 2012 - Ron Smeets

iPhone 5 met iOS 6 'photoshop' concept

Ik hoop echt dat de daadwerkelijke iPhone 5 er iets anders uit gaat zien, maar hieronder kun je een aantal photoshop plaatjes bekijken van een gephotoshopt iPhone 5 concept, met iOS 6, die deze week op Flickr gepost werden.

De plaatjes komen, niet geheel toevallig natuurlijk, overeen met de eerder gespotte, vermeende, onderdelen van de nieuwe iPhone die deze zomer wellicht onthuld gaat worden. Oordeel zelf maar en laat eventueel ook weten wat jij er van vindt.

iPhone-5-ios6-photoshop-a iPhone-5-ios6-photoshop-b iPhone-5-ios6-photoshop-c iPhone-5-ios6-photoshop-d

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.