Geruchten
23 mei 2011 - Ron Smeets

iPhone 5 krijgt een gebogen display?

Over de iPhone 5 wordt al bijna een jaar veel gespeculeerd. Dat is op zich niets vreemds voor een nieuw (mobiel) Apple product.

DigiTimes heeft vandaag een nieuw gerucht de wereld in geholpen. Volgens de Taiwanese tech site krijgt de iPhone 5 namelijk een gebogen dsplay. Iets dat we ook al zagen bij de Nexus S.

DigiTimes baseert haar vermoedens op het feit dat Apple tussen de 200 en 300 machines gekocht heeft voor de productie van gebogen glazen displays. Natuurlijk is deze informatie ook weer afkomstig van 'anonieme bronnen binnen de industrie' dus we zullen moeten afwachten wat er van klopt. De afbeeldingen (meestal photoshop werkjes) die tot nu toe online te zien waren van de iPhone 5 lieten nog niets 'zien' van een gebogen display, maar met dit nieuwe gerucht zullen de eerste photoshopjes van een 'banaanvormige' iPhone 5 binnenkort ongetwijfeld in de geruchtencircuits opduiken ;-))

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.