Geruchten
23 augustus 2012 - Ron Smeets

iPhone 5 kabel met kleinere dock connector gefotografeerd

Er is al veel te doen geweest over de vermeende beslissing van Apple om de volgende generatie van de iPhone (en daarna dus mogelijk ook de andere gadgets) te voorzien van een kleinere, 16 pins, dock connector. Niets is nog zeker maar vandaag dook een foto op van een, vermoedelijk, nieuwe iPhone USB kabel.

Een grotere versie van de foto staat hieronder. De dock connector is duidelijk een heel stuk smaller dan die tot nu toe gebruikt wordt. Apple moet natuurlijk zelf beslissen wat te doen met de dock connector maar wat mij betreft hadden ze gewoon naar micro USB mogen overstappen.

Bron

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.