Geruchten
18 mei 2012 - Ron Smeets

iPhone 5 geruchten: Jobs' ontwerp en toch 'n 4 inch scherm?

De iPhone 5, of misschien wordt de naam wel 'New iPhone', zal naar alle waarschijnlijkheid ergens deze zomer in de winkels verschijnen. Geruchten over deze nieuwe Apple Smartphone schieten al meer dan een jaar, nog voordat de iPhone 4S gepresenteerd werd, her en der als paddestoelen uit de grond.

Deze week is dat ook weer niet anders. Nu de eerste hype rondom die andere populaire smartphone fabrikant en diens Galaxy S III een beetje in de luwte geraakt is tussen de presentatie en de winkellancering storten velen zich weer wat meer op de iPhone ;-)

De drie (nieuwe) geruchten die mij opvielen? Het design van de iPhone 5 zou wel eens wijlen Steve Jobs's laatste serieuze project voor Apple geweest kunnen zijn; de naam zou mogelijk toch iPhone 5 kunnen worden omdat Apple die domeinnaam, iphone5.com, afgepakt heeft en het toestel krijgt misschien toch een 4 inch scherm. Letwel, allemaal dus geruchten.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.