Geruchten
30 augustus 2011 - Ron Smeets

iPhone 5 gerucht 986; 4'' scherm: nee, metalen behuizing: ja

ik heb ze echt niet allemaal geteld, maar nr. 986 is volgens mij nog wat aan de lage kant geschat ;-))

Het Taiwanese DigiTimes claimt nu weer van insiders gehoord te hebben dat de iPhone 5 geen 4 inch scherm maar 'slechts' een 3.5 tot 3.7 inch display zal krijgen. Verder zou de nieuwe iPhone voorzien gaan worden van een metalen behuizing. Dat laatste 'nieuwtje' dook overigens eerder ook al eens op, compleet met mockup.

MacRumors heeft naar aanleiding van deze nieuwe geruchten ook weer een nieuwe mockup gemaakt van hoe de iPhone 5 er uit zou kunnen zien. De informatie van DigiTimes is afkomstig van 'bronnen' rondom fabrikanten van de (iPhone) displays: "sources from upstream panel suppliers have recently revealed that the iPhone 5's panel size will still be less than 4-inch". We zullen zien.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.