Geruchten
23 augustus 2012 - Ron Smeets

iPhone 5 frontje vergeleken met de Samsung Galaxy S III

Eerder deze week doken al enkele foto's op van de vermeende behuizing voor de iPhone 5 en enkele onderdelen. Smartphone Medic heeft deze onderdelen schijnbaar ook en maakte onderstaande video waarin het nieuwe frontje en de onderdelen vergeleken worden met de iPhone 4S.

Om een nog beter beeld te geven hebben ze ook een Samsung Galaxy S III ter vergelijk erbij gehouden. Zo kun je zien dat de nieuwe iPhone (of iPhone 5) nog altijd een stuk kleiner is dan de Galaxy S III. Kijk zelf maar.

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.