Geruchten
31 juli 2012 - Ron Smeets

iPhone 5 en iPad Mini onthulling mogelijk op 12 september

Dat er deze herfst een nieuwe iPhone gaat komen, mogelijk dus de iPhone 5 genaamd, is een zekerheid. Apple brengt immers ieder jaar een (ver)nieuw(d)e iPhone op de markt. Hoe die er uit gaat zien wordt altijd goed geheim gehouden. De meeste 'lekken' waarin het toestel te zien is blijken achteraf fake en soms zelfs door Apple zelf geregisseerd.

Over de komst van de nieuwe iPhone 5 zijn de afgelopen uren steeds meer geruchten verschenen waarin dezelfde datum genoemd wordt: 12 september (2012 natuurlijk ;-)) 

Diverse bronnen zeggen te weten dat Apple op die dag niet alleen de iPhone 5 maar ook de veelbesproken iPad Mini zal gaan onthullen. Verder wordt ook een nieuwe iPod Mini verwacht. Natuurlijk is het nog allerminst zeker of Apple inderdaad al deze nieuwe i-producten op 12 september gaat presenteren, maar de kans dat de fabrikant op die datum een event organiseert is, uitgaande van de verschillende bronnen, wel redelijk groot. Afwachten maar. Officieel heeft Apple nog helemaal niets geroepen over een dergelijk event op die datum.

Bron, Bron

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.