Geruchten
05 juni 2012 - Ron Smeets

iPhone 5 en iPad Mini komen in september

Bijna een jaar geleden dook ongeveer hetzelfde iPhone 5 gerucht op: het toestel komt in september. Toen was het echter de iPad 3 die in één adem erbij genoemd werd. Natuurlijk wist nog niemand dat de nieuwe iPhone van 2011 niet de '5' maar de '4S' zou worden en dat de iPad 3 de 'New iPad werd en pas een half jaar later kwam ;-)

Welnu, volgens een rapport van Topeka Capital Markets analist Brian White zullen de iPhone 5 en de iPad Mini in september onthuld gaan worden. 

Hij baseert die voorspellingen op een aantal meetings met 'bronnen' en contacten in Taiwan. Daaruit concludeerde White dus ook dat de iPad Mini er aan komt, samen met de nieuwe iPhone dus. De iPhone 5 zou weer een aluminium unibody krijgen, maar dat is ook al vaker genoemd, zelfs bij de 'vorige iPhone 5 geruchten' al, het model dat dus de iPhone 4S geworden is en nog steeds de 'glazen' voor en achterzijde heeft. Vorige week doken weer wat kiekjes op van een, vermoedelijke, iPhone 5 behuizing.

Heerlijk deze geruchten. Wat wel even vermeld mag worden is het feit dat Brian White in het verleden al een paar keer op het juiste spoor zat voor wat betreft de komst van nieuwe Apple producten. We zullen het wel zien. Het zou mij ook niets verbazen als de nieuwe iPhone de 'New iPhone' zou gaan heten en we nog een paar maanden langer op de iPad Mini moeten wachten, ALS die er al komt ;-)

White's uitspraken: “Regarding the widely anticipated iPhone 5, we believe a September launch is more likely than October, while we also believe this will be coupled with the ‘iPad Mini’ unveiling that we were the first to uncover last Autumn.”

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.