Concepten
30 juni 2011 - Ron Smeets

iPhone 5 concepten

De iPhone 5 bestaat nog niet, formeel. Toch zijn de afgelopen weken en maanden al diverse (photoshop) mockups en concepten van het toestel gesignaleerd.

Hieronder staan er nog een paar. Het zal mij benieuwen hoe het toestel er in werkelijkheid uit gaat zien. Persoonlijk denk ik niet dat hij echt veel zal verschillen van de huidige versie. Misschien dat hij een metalen (iPad achtige) achterkant krijgt. We zullen zien.

iPhone-5-Concept-3006-a iPhone-5-Concept-3006-c iPhone-5-Concept-3006-b iPhone-5-Concept-3006-d iPhone-5-Concept-3006-e

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.