Geruchten
06 september 2011 - Ron Smeets

iPhone 5 al te bestellen bij T-Mobile Duitsland?

Volgens Bloomberg is T-Mobile in Duitsland al gestart met het aannemen van pre-orders voor de iPhone 5. Wanneer het toestel echter beschikbaar komt (en dus uitgeleverd kan worden) wordt niet gemeld.

Op de site van T-Mobile Duitsland kan ik op dit moment nog niets terugvinden over een pre-order actie voor Apple's nieuwste iPhone die vermoedelijk in oktober gepresenteerd gaat worden. De 'iPhone pagina' (zie screenshot) van de provider maakt alleen nog melding van de iPhone 4.

Volgens Bloomberg deelt T-Mobile in Duitsland pre-order 'coupons' uit aan klanten die expliciet vragen om de nieuwe iPhone 5, zonder dat ze daarbij te vertellen hoe het toestel gaat heten, wat die gaat kosten en wanneer hij beschikbaar komt.

Ik ben vanochtend zelf even langs gegaan bij een T-Mobile Shop vlak over de grens (in Duitsland dus), maar daar wisten ze nog van niets. Vreemd verhaal dus. Maar goed, het kan natuurlijk zo zijn dat die shop, hoewel het een redelijk grote is, nog niet geinformeerd is over de actie door T-Mobile HQ in Duitsland. Als het echter wel klopt dan is dit beetje prematuur als je het mij vraagt en typisch een actie die je eerder van (online) retailers zou verwachten in plaats van grote, officiele, dealers en providers, toch?

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.