Toestellen
14 oktober 2011 - Ron Smeets

iPhone 4S uitgepakt en eerste indrukken (video's)

Gisteren ging in een aantal landen de iPhone 4S in de verkoop. Zoals gewoonlijk stonden op veel plekke weer (lange) rijen, al werd het wachten soms verstoord door een paar overijverige hachtwakers ;-)

Zelf wacht ik wel op de Nederlandse uitrol, dan ontang ik van Apple namelijk een reviewtoestel. Zelf tussen de 629 en 849 Euro uit mijn beurs trekken vind ik het vooralsnog niet waard, maar wellicht dat ik daarop terugkom als ik hem een paar weken gebruikt heb. Her en der verschijnen natuurlijk al diverse (uitpak) en video's online.

Hieronder staan er een paar:

http://www.youtube.com/watch?v=wVAhPP5Svokhttp://www.youtube.com/watch?v=WR3X4z8G0twhttp://www.youtube.com/watch?v=KB-ZttF9Ct0http://www.youtube.com/watch?v=Rl8xRei-R3s

Via, Via, Via, Via, Via, Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.