Geruchten
02 oktober 2011 - Ron Smeets

iPhone 4S: gespot in Brazilië, iTunes beta en Cincinnatti

Nog ruim twee dagen en dan weten we welke nieuwe iPhone(s) Apple voor haar fanboys in petto heeft. De geruchten zijn al lang niet meer te tellen. Wordt het de iPhone 5, de iPhone 4S, of misschien toch allebei.

De afgelopen uren dook de iPhone 4S maar liefst op drie plekken tegelijk op; in Brazilië, in de beta versie van de nieuwe iTunes en op de website van Cincinnati Bell.

In Brazilië werd het toestel 'live' gespot in de FoxConn fabriek. Althans dat wil de bron ons doen geloven. Uiterlijk (zie grote afbeelding hieronder) kun je weinig verschillen zien (lees: geen) met de huidige iPhone 4. Klinkt als een onwaarschijnlijk gerucht dus.

De tweede plek waar de iPhone 4S opdook is in de beta versie van iTunes. Daar staat namelijk de (CDMA) versie van de iPhone 4S vermeld, zowel in wit als zwart (zie screenshot hieronder):

Tot slot dook de iPhone 4S ook op bij de Amerikaanse provider Cincinnati Bell. Die hebben namelijk een placeholder op hun website van zowel de iPhone 5 als de iPhone 4S. Zie screenshots:

iPhone-4S-Cincinnati-Bell iPhone-5-Cincinnati-Bell

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.