Toestellen
05 oktober 2011 - Ron Smeets

iPhone 4S demo video's

Gisteravond werd de nieuwe iPhone 4S gepresenteerd. Op het eerste gezicht geen bijzonder spectaculaire vernieuwing. Sterker nog, het viel mij ronduit tegen, maar een definitief oordeel kan ik natuurlijk pas gecen als ik hem zelf geprobeerd heb. Siri klinkt veelbelovend en cool, maar helaas voorlopig niet in het Nederlands.

Inmiddels duiken de eerste video's van het toestel op. Ik heb er hieronder een paar bij elkaar gezet. Voor de liefhebbers. Enjoy!

Via

En de offciele demo van Apple zelf:

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.