Geruchten
19 januari 2010 - Ron Smeets

iPhone 4G gespot, uhm gephotoshopt

Uhhm, voordat alle Apple fanboys en -girls al te opgewonden raken. DIT IS EEN PHOTOSHOP. Zeg nu zelf, de kans dat een afbeelding van de nieuwe iPhone uit zou lekken is ook erg klein. Apple is er immers de afgelopen jaren telkens nog in geslaagd om het uiterlijk (lees: de eerste kiekjes) van haar nieuwe iPhone en andere gadgets geheim te houden tot op het moment van de aankondiging.

Maar goed, het Franse Nowhereelse heeft, samen met een photoshopper, een afbeelding gemaakt van de vierde generatie, die voor het gemak maar even, heel verwarrend, de iPhone 4G genoemd wordt.

Feitelijk is het niet meer dan een photoshopje met daarop een verzameling van alle geruchten die de afgelopen weken en maanden de ronde deden (en doen) over de verbeterde specs van de nieuwe generatie iPhone. Daarbij hebben ze ook (naar eigen inzicht) per feature de kans, in procenten, aangegeven dat het inderdaad in de nieuwe iPhone aanwezig zal zijn. Al met al een leuke verzameling van geruchten met een fraai gephotoshopt plaatje ;-)
- Verwisselbare accu (30%)
- Verlicht Apple Logo op de achterzijde (1%)
- 5 Megapixel Camera (90%)
- Touch Sensitive behuizing (75%)
- LED Flitser (50%)
- Front videocamera (70%)
- Home Screen contacts (70%)
- Portable DVR functie (30%)
- 64GB uitvoering (60%)
- Dual-Core processor en meer RAM (80%)
- OLED Display (90%)
- RFID chip (30%)
- In de winkels tussen Mei en Juli (99%) iPhone-4G-PhotoShop-b

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.