Nieuws
02 augustus 2010 - Ron Smeets

iPhone 4 nu ook te Jailbreaken

Het heeft even geduurd, want de iPhone 4 was immers al een aantal weken op de markt voordat het toestel afgelopen vrijdag ook bij ons (en nog 18 landen) geintroduceerd werd, maar iedereen die er interesse in heeft en het aanduft kan nu ook Apple's nieuwste mobieltje Jailbreaken.

De boys van het Comex et al hebben er ongetwijfeld weer de nodige uurtjes en slapeloze nachten aan gewerkt. Mocht je het willen proberen, op eigen risico natuurlijk, surf dan met je iPhone 4 (Safari) naar deze link. Succes!

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.