Toestellen
08 oktober 2010 - Ron Smeets

iPhone 4 HD videocamera vergeleken met die van de Nokia N8

Als het goed is valt de Nokia N8 vandaag ook bij mij in de brievenbus. De boys van BesteProduct ontvingen hun review exemplaar gisteren al en zij maakten direct een vergelijkende video van de HD videokwaliteit van de iPhone 4 en de Nokia N8.

Het resultaat is toch wel verassend moet ik zeggen. De opnames van de iPhone 4 zijn ietwat lichter, vooral binnen, maar de Nokia N8 maakt veel scherpere opnames met betere kleuren en meer contrast. Enfin, bekijk zelf hun filmpje:

http://www.youtube.com/watch?v=g5uaYAg5TMc
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.