Nieuws
24 september 2010 - Ron Smeets

iPhone 4 en Cisco Routers te winnen bij de FFGLBS

Vandaag kun je in de Friday Free Gift Lucky Bastard Show op DutchCowboys tussen 12 en 15u kans maken op een iPhone 4 of een van de drie WRT320N Dual-Band Wireless-N Gigabit-routers. Bepaald niet de minste prijzen, toch?

Het enige dat je hoeft te doen om straks kans te maken op één van deze prijzen is het Twitteraccount @Centralpoint_nl volgen en het berichtje dat morgen om 12:00 uur op DutchCowboys online verschijnt te Re-Tweeten vanaf je Twitter account via @Dutchcowboys.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.