Entertainment
14 september 2012 - Ron Smeets

iPhone 4 aangezien voor de iPhone 5

Ik heb al eens vaker geschreven dat de populatiteit van Apple soms extreme vormen aanneemt. Als Apple een drol op de markt zou brengen met haar eigen logo erop zouden ongetwijfeld vele honderden fans uren in de rij gaan staan om er als eerste eentje te kopen ;-)))

In Amerika heeft de Midnight talkshow van ABC een leuke grap uitgehaald. Ze gingen met een iPhone 4 de straat op om voorbijgangers te vragen wat ze van dit toestel, die ze als iPhone 5 bestempelden, vonden. De reacties spreken voor zich. Sommige voorbijgangers 'zagen' inderdaad dat het toestel iets dunner, een groter scherm had, sneller en lichter was. De video is hilarisch!

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.