Entertainment
24 februari 2011 - Ron Smeets

iPhone 3GS vs Plasmasnijder (video)

Een van de veelgehoorde klachten van AT&T klanten met een iPhone 3G(S) was het relatief hoge aantal verbroken verbindingen tijdens het bellen. Apple heeft daar ooit op gereageerd door te zeggen dat het toestel niet meer gesprekken verbrak dan die van een gemiddelde concurrent.

De iPhone 3GS eigenaar in onderstaand filmpje geeft duidelijk AT&T de schuld, maar in plaats van zijn toestel te jailbreaken, unlocken en er een T-Mobile (USA) SIM in te proppen heeft hij een oplossing bedacht met een plasmasnijder in de hoofdrol ;-)

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.