Entertainment
04 juli 2009 - Ron Smeets

iPhone 3GS prototype te koop

Je hebt er niks aan, maar voor de ultieme Apple (iPhone) fan is het natuurlijk een heus verzamelobject. Op eBay is een van de eerste prototypes van de iPhone 3G S opgedoken.

Helaas is het een niet-werkend model. Althans, volgens de beschrijving komt hij na het opstarten niet verder dan de 'Connect to iTunes' melding.

Het hoogste bod staat nu (zaterdag ochtend) op 335 dollar (ca. 230 Euro). De veiling loopt nog tot zondag avond (Nederlandse tijd).

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.