Geruchten
16 juli 2008 - Ron Smeets

iPhone 3G unlocked via de SIM adapter methode

Deze Braziliaanse gasten zijn er in geslaagd een iPhone 3G te unlocken door middel van een oude methode die ook bij de eerste generatie iPhones werkte: de SIM adapter waarmee je het toestel voor de gek kunt houden zodat hij denkt dat er een originele AT&T SIM-kaart in zit.

Opvallend is wel dat het toestel in het filmpje hieronder een CE keurmerk draagt (specifiek voor Europa). Dat zou dus ook kunnen betekenen dat het allemaal fake is. Iemand die een beetje Portugees verstaat?

Via: GizmodoGerelateerde links:
iPhone 3G al te unlocken en jailbreaken
Unlocked iPhones kosten Apple 400 miljoen dollar omzet
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.